Hans Jensen Lubricators indgår nu i G&O Maritime Group

Hans Jensen Lubricators er i dag blevet en del af G&O Maritime Group i en handel, hvor vi – de tidligere ejere af HJL – samtidig bliver en del af ejerkredsen bag G&O Maritime Group. Vi har truffet beslutningen for at styrke både HJL’s og G&O Maritime Groups vækst- og udviklingsmuligheder de kommende år, hvor den grønne omstilling inden for shipping giver muligheder, der skal forfølges.

G&O Maritime Group er en danskbaseret virksomhed, der er leverandør til den globale maritime industri og fremstiller kvalitetsprodukter til førende rederier, værfter og motorproducenter i virksomhederne Gertsen & Olufsen, Atlas Incinerators, Pres-Vac Engineering og Heco International.

Koncernen har – foruden HJL – omkring 200 medarbejdere og hovedsæde i Danmark og produktion i Danmark og Kina samt licensproduktion i Korea. Virksomheden er ejet af den velrenommerede nordiske kapitalfond Polaris, der investerer i mindre og mellemstore nordiske virksomheder med stort udviklingspotentiale.

Hans Jensen Lubricators fortsætter vores over 100-årige tradition med særligt fokus på udvikling og produktion af cylindersmøresystemer i Danmark under eget navn, men som en del af G&O Maritime Group. Ejerskiftet påvirker ikke eksisterende kontrakter eller kundeforhold, og vores ledelse forbliver uændret. Som kunde får du fordel af, at vi som en del af G&O Maritime Group kan tilbyde endnu bedre salg, service og rådgivning med en stærkere lokal forankring med flere og større kontorer.

Vi glæder os til samarbejdet med de øvrige virksomheder i G&O Maritime Group, som også er anerkendt for at være ”best-in-class” inden for deres produktområder.

Den grønne omstilling på det marine område betyder, at behovet for mere effektiv cylindersmøring aldrig har været større end nu. Derfor har vi i de senere år fokuseret på udvikling af cylindersmøresystemer, der sikrer vores kunder optimal motortilstand med de lavest mulige omkostninger på nuværende og fremtidige brændstoftyper.

Den øgede efterspørgsel efter vores unikke og innovative produkter kombineret med en stærk organisation i ryggen og større finansielle muskler gør det muligt for os at accelerere væksten. Det vil ske gennem fortsat fokus på R&D og udbygning af vores salgs- og servicenetværk til gavn for alle nuværende og kommende kunder.

For os som ejere har det været vigtigt at finde de rigtige partnere at udvikle virksomheden sammen med. Vi har gennem længere tid haft en tæt dialog med både G&O Maritime Group og Polaris, som er de helt rigtige partnere for os, når vi skriver det næste kapitel i historien om Hans Jensen Lubricators.

Vi har forberedt os grundigt på ejerskiftet – og vi har store forventninger til udviklingen i de kommende år, hvor vi ser frem til at samarbejde med G&O Maritime Group og Polaris om at udfolde potentialet til vores kunders bedste.

Du kan læse mere om G&O Maritime Group på www.gomg.dk og Polaris på www.polarisequity.dk

Hvis du har spørgsmål om udviklingen i HJL eller G&O Maritime Group, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi vil også fremover deltage personligt i mange kundemøder og ser frem til at uddybe ovenstående, når vi mødes næste gang.

Rasmus Hans Jensen, CEO og Christian Hans Jensen, CCO

Udskriv