Optimering

Servicebesøg

Det kan være en god idé at bestille et besøg af en af vores erfarne servicemontører for at reducere dit forbrug af cylindersmøreolie og forebygge slid på cylinderne.
Hans Jensen Lubricators A/S tilbyder service på egne cylindersmøreapparater over hele verden. Vores servicemontører er eksperter i at justere, fejlfinde og optimere indstillingen af HJ Cylindersmøreapparater. 

Erfaringer

Vores erfaringer viser, at det ofte er forkerte indstillinger, defekte dele eller manglende viden om brugen af vores cylindersmøreapparater, der er skyld i et forhøjet cylindersmøreolieforbrug eller forøget slid på cylinderne. Et besøg af vores servicemontører viser som regel et besparelsespotentiale. Besøget har derfor ofte en meget kort tilbagebetalingstid.

Servicerapport

Efter endt besøg sender vi dig en servicerapport over de justeringer som vores servicemontør har foretaget om bord. Denne rapport vil gøre besætningen opmærksom på korrekt justering og brug af HJ Cylindersmøreapparater i fremtiden. Derudover giver vi besætningen om bord en indgående instruktion i brugen af HJ Cylindersmøreapparater.
Udskriv