Kort om os

Hans Jensen Lubricators A/S er verdens førende internationale leverandør inden for udvikling, produktion, markedsføring og service af cylindersmøresystemer til 2-takts marinediesel og stationære motorer.

Vi tilbyder et bredt produktsortiment, og ved at kombinere vores unikke historie og høje kvalitetskrav opfylder vi kundernes behov.

Hans Jensen Lubricators A/S har mere end 100 års erfaring i innovativ produktudvikling, kreative løsninger og effektiv installation af vores kvalitetsprodukter.

En erfaring, som vi løbende drager fordel af til at opdatere og udvide vores produktsortiment. I dag tilbyder vi derfor en række forskellige cylindersmøresystemer til den maritime industri og kraftværkssektoren over hele verden.

Hans Jensen Lubricators A/S, som er et familieforetagende, beskæftiger omkring 100 medarbejdere, men undergår en rivende udvikling i disse år. Virksomheden er beliggende i Hadsund mellem Aalborg og Randers. Hans Jensen Lubricators A/S har et salgs- og repræsentationskontor i Singapore og i Shanghai, Kina.    

Udskriv