Kontaktpersoner

Job og karriere

Hans Jensen Lubricators A/S er, som enhver virksomhed, afhængig af dygtige og engagerede medarbejdere, der forstår at følge med tiden og tilegne sig nye kompetencer.
 
Vi finder det centralt, at vores arbejdsplads er motiverende og uhøjtidelig, og at vi udviser synlig ledelse. Vores innovative tilgang til arbejdet er i fokus, og kvaliteten i det udførte arbejde er vigtig, for at vi som virksomhed kan bevare og udvikle vores førende position på markedet.
 
At få job hos Hans Jensen Lubricators A/S er ikke kun et spørgsmål om faglige kvalifikationer. Vi lægger også stor vægt på personlige kvaliteter som ansvarlighed og handlekraft hos nye ansøgere. Kan du se udfordringer og fremtid i vores virksomhed? Og passer dine egne holdninger og værdier med det værdisæt, som vi arbejder ud fra?
 
Find ud af mere om Hans Jensen Lubricators A/S ved at tage en tur rundt på hjemmesiden. Hvis du herefter kan svare ja til ovenstående spørgsmål, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning.
 
Vi ser det også som vores forpligtigelse at være med til at uddanne næste
generations medarbejdere. Derfor er vi godkendt til at uddanne industriteknikere, elektronikfagteknikere, tekniske designere og kontorassistenter med økonomi som speciale. Vores elever og lærlinge har gennemført grundforløbet før uddannelsesaftalen indgås. Vi stiller krav til vores elever/lærlinge. Derfor bliver vores elever og lærlinge dygtige til deres håndværk. Du er velkommen til at forhøre dig om muligheden for en læreplads.
 
Vi finder det vigtigt at samarbejde med og orientere os mod uddannelsesinstitutioner og organisationer. Derfor tilbyder virksomheden at stille med relevante gæstelærere – eksempelvis på Maskinmesterskoler, hvor skolerne ønsker et inspirerende og kompetent input om vigtigheden af korrekt cylindersmøring.
 
Du kan også læse om, hvordan det er at være ansat i Hans Jensen Lubricators A/S. Klik her
 
Læs vores stillingsopslag. Klik her
Søg job. Klik her
Udskriv