Hans Jensen Lubricators A/S - 100 years

Direktionen

Rasmus Hans Jensen

Administrerende direktør
Født:18. maj 1975.

Rasmus Hans Jensen er uddannet i hæren som reserveofficer med rang af premierløjtnant. Rasmus Hans Jensen er cand.merc. i Økonomisk Markedsføring (EMF) fra Copenhagen Business School. Han har arbejdet for Danske Bank og Nordea, inden han i 2004 blev ansat i Hans Jensen Lubricators A/S. I 2005 indtrådte Rasmus Hans Jensen i virksomhedens direktion og og i 2012 blev Rasmus Hans Jensen administrerende direktør for Hans Jensen Lubricators A/S.

 

 

 

 

Christian Hans Jensen

Managing Director Hans Jensen Lubricators Singapore Pte. Ltd, VP
Født: 31. maj 1985

Christian Hans Jensen er uddannet sergent ved Hærens Kampskole og gruppefører ved Jyske Dragonregiment. Han har arbejdet i virksomheden siden 2006. I 2007 tilknyttes Christian Hans Jensen Salgsafdelingen og indtrådte i 2008 i ejerkredsen. Sideløbende med ansættelsen gennemfører Christian Hans Jensen bl.a. HD-studier på Aalborg Universitet. I 2010 udnævntes Christian Hans Jensen til Salgschef og han indtrådte i 2012 i direktionen som virksomhedens Salgsdirektør. I 2019 forlader Christian posten som salgsdirektør og udnævnes i stedet til COO, vicedirektør. 

 

 

 

 

Stefan Sletting Nielsen

Kommerciel direktør, CCO
Født: 1984

Stefan Sletting Nielsen er uddannet inden for salg og ledelse ved bl.a. Niels Brock og har sidenhen læst MBA 1. Modul ved AVT Business School. 

Stefan har været ansat i virksomheden i siden 2014, og har tidligere arbejdet for Sanistål, Carl F International samt designvirksomheden d line. 

Udskriv