Bestyrelsen

Hans Peter Jensen

Medlem af bestyrelsen siden 2018. Formand for bestyrelsen fra 2018.
Født: 1948.

Hans Peter Jensen har læst på Ingeniørakademiet i København inden for området Maskin og Konstruktion. Hans Peter Jensen har siden 1972 været ansat i Hans Jensen Lubricators A/S og indtrådte i direktionen i 1987, som virksomhedens administrerende direktør. 
I 2012 trådte Hans Peter Jensen tilbage som administrerende direktør, men var dog forstat en del af direktionen indtil han blev valgt til formand for bestyrelsen i februar 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 

Thomas Synnestvedt Knudsen

Medlem af bestyrelsen siden 2020.
Født: 1956

Thomas Synnestvedt Knudsen har været ansat hos MAN ES siden 1983, hvor han senest var ansat som Senior Vice President, Branch Manager.

I januar 2019 valgte Thomas at indstille sin karriere hos MAN ES og besidder i dag flere bestyrelsesposter i det blå Danmark.

 
 
 
 
 
 
 
 

Klaus Kjærulff

Medlem af bestyrelsen siden 2009.
Født i 1951.
Klaus Kjærulff begyndte sin karriere i Østasiatisk Kompagni, hvor han tog en shippinguddannelse fra 1969-72. I 1976 blev han ansat som liniechef i rederiet Torm, og i perioden 2000-2008 fungerede han som administrerende direktør. Klaus Kjærulff har desuden været næstformand for Danmarks Rederiforening og medlem af bestyrelsen for blandt andet Danmarks Eksportråd. Han er formand for Smyril Line, næstformand for Skuld og medlem af rådet til Det Norske Veritas. Senest er Klaus Kjærulff blevet udnævnt til bestyrelsesformand for Nordic Tankers A/S. Derudover er han konsul for Malaysia.

 

 

Michael Christensen

Medlem af bestyrelsen siden 1995.
Født i 1962.
Michael Christensen har en PhD i Økonomi fra Southampton University i England. Han er lektor i finansiering på Aarhus Universitet, ligesom han driver konsulentvirksomheden Risk Management Consulting. Hans karriere har desuden omfattet finansstillinger i en bank og Mærsk koncernen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lars R. Enevoldsen

Medlem af bestyrelsen siden 2014.
Født i 1969.

Lars R. Enevoldsen arbejder som Senior Vice President for Technology Software hos Kamstrup A/S. Lars har opnået ledende resultater indendfor innovatio, teknology og produktudvikling fra forskellige R&D og ledende stillingener i sin 24 års karriere hos Grundfos A/S, fra 1995 til 2019. Her var Lars Group Vice President for Global Reasearch & Technology og senest for Digital Commercial Offerings hos Grundfos. 

Lars R. Enevoldsen har sin uddannelse fra Aarhus Ingeniørhøjskole, Aarhus Universitet og IMD Business School.

Udskriv